Pozivaju se svi obrti i poduzeća s područja Općine Blato koji se bave gospodarskom djelatnošću i nude proizvode i usluge za uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta i/ili pripremi objekata za turističku sezonu da se jave Turističkoj zajednici Općine Blato i uključe u ovaj projekt kao partneri, i  to najkasnije do ponedjeljka,  25.ožujka 2024.

Nakon iskaza interesa od strane partnera i popisivanja pogodnosti, tu pogodnost mogu koristiti svi  registrirani iznajmljivači  na području TZO Blato  evidentirani u sustavu eVisitor putem posebne kartice za iznajmljivače  koju iznajmljivači preuzimaju u Turističkom uredu u Blatu

Ovaj projekt pokrenut je 2022.godine te trenutni popis navedenih  pogodnosti i uključenih partnera možete vidjeti na web stranici TZO Blato: https://www.tzo-blato.hr/b2b/847-popusti-i-pogodnosti-program-vjernosti-kartica-za-iznajmljivace

Cilj ovog projekta jest povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u našoj destinaciji.

S obzirom na osobiti značaj koji privatni smještaj ima na našem području te turističke rezultate dolazaka i noćenja koji ostvaruju, ovim načinom želimo zajednički doprinijeti povećanju kvalitete turističke ponude, ali i potaknuti lokalnu potrošnju.

Privatnim  iznajmljivačima omogućilo bi se tako korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju smještajnih kapaciteta i/ili pripremanju objekata za turističku sezonu kod gospodarskih partnera koji se uključe u projekt.

Potencijalni partneri na projektu trebaju ispuniti prijavnicu u kojoj se opisuje vrsta pogodnosti/popust na proizvode i usluge kojima se planiraju uključiti u projekt.

Ispunjavanjem prijavnice partner se obvezuje sudjelovati u projektu tijekom trajanja ove aktivnosti ili do opoziva. Ispunjavanjem prijavnice partner daje suglasnost/privolu za obradu navedenih podataka u svrhu prijave i promocije projekta Kartica za iznajmljivače putem raznih kanala TZO Blato.

Popusti i pogodnosti koje partneri navedu mogu se mijenjati tijekom godine te je dovoljno samo poslati dopunu novih informacija putem navedenog maila. Ovaj projekt zamišljen je da bude trajnog karaktera, a svi oni partneri koji se žele naknadno priključiti apsolutno su dobrodošli, uz slanje ispunjene prijavnice prema navedenim uvjetima.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je osobno predati u TZO Blato ili poslati na adresu elektroničke pošte: tzoblato2@gmail.com  najkasnije do 25. ožujka 2024. godine

Prijavnica je valjana bez potpisa i pečata ukoliko se šalje elektroničkom poštom.

Za sve dodatne informacije rado stojimo na raspolaganju. 

Preuzimanje:

docxPrijavnica za projekt „Program vjernosti – kartica za iznajmljivače“