U utorak, 22.kolovoza 2023.godine, u Vijećnici Općine Blato održana su još dva primanja za dugogodišnje goste i njihove domaćine koje su ugostili načelnik Općine Blato Ante Šeparović i direktorica Turističke zajednice općine Blato Maja Šeparović.

Primanja za dugogodišnje goste upriličili smo tako za goste u obiteljskom smještaju Darinke Lisjak i za goste u obiteljskom smještaju Duške Rekecki, oba objekta smještena u uvali Prižba.

U obiteljskom smještaju Darinke Lisjak ovom prilikom ugostili smo dvije obitelji, i to bračni par Silviu i Karla Valenta iz Austrije te obitelj Pankowsky iz Poljske koji se u našu destinaciju neprekidno vraćaju već 16 godina.

U obiteljskom smještaju Duške Rekecki ovom prilikom ugostili smo pak Benedek Zsanett iz Mađarske koja se uz našu destinaciju vezala već 18 godina.

Naši dragi gosti borave u našoj destinaciji uglavnom u kolovozu, i to između dva tjedna (gosti obitelji Lisjak) pa sve do mjesec dana (gosti obitelji Rekecki). Njihova povezanost sa našom destinacijom, kulturom, baštinom, načinom života, ali posebice sa njihovim dragim domaćinima neprestano raste i povećava se iz godine u godinu te im Prižba, Blato i naš prekrasni otok polako postaju drugi dom.

Njihove nezaboravne uspomene, autentične priče i jedinstvene anegdote rado dijele sa svojim prijateljima, članovima obitelji i sunarodnjacima koje su ujedno i najbolja preporuka za našu destinaciju u kojoj se uvijek i tako rado osjećaju dobrodošli zahvaljujući gostoljubivosti svojih domaćina. 

Turistička zajednica općine Blato u svom radu posebnu pažnju pridaje dugogodišnjim gostima koji su ujedno pravi ambasadori hrvatskog turizma i promotori naše destinacije pa su ovom prilikom naši dragi gosti i njihovi domaćini primili simbolične poklone i zahvalnice za dugogodišnju vjernost našoj destinaciji.

Čestitamo našim dragim domaćinima i gostima te im želimo im još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka na našem otoku.

primanje dugo goste 2023 1

primanje dugo goste 2023 2