Poštovani iznajmljivači,
obavještavamo Vas da su uplatnice turističke članarine za 2022.godinu vidljive u eVisitor sustavu pod izbornikom Financije.

Isto tako, možete doći i do našeg Turističkog ureda ukoliko želite ispisati navedene uplatnice turističke članarine za 2022.godinu ili niste u mogućnosti izvršiti uplatu putem internet bankarstva.

Isto tako, kao i svake godine, za Vas ćemo pripremiti i pojedinačne obrasce turističke članarine (OBRAZAC TZ 2) čiji se ogledni primjerak nalazi na dnu ovog članka, a koji ste dužni predati u svoju poreznu upravu nadležnu prema mjestu prebivališta zaključno sa 15.siječnja 2023., a o čemu ćemo Vas još naknadno i pojedinačno obavijestiti i putem maila.

Ogledni primjerak obrasca ne morate popunjavati sami, već navratiti do našeg Turističkog ureda za sve dodatne informacije.

I ovom prilikom još jednom napominjemo da nadzor nad uplatama turističke članarine, kao i podatke o eventualnim prethodnim dugovanjima, vodi Porezna uprava.

Ukoliko ste Vašu uplatnicu turističke članarine za 2022.godinu već prethodno preuzeli ili navedeno platili putem internet bankarstva, ovu obavijest zanemarite.

Za sve dodatne nejasnoće ili informacije rado stojimo na raspolaganju.

Preuzimanje: docxObrazac TZ 2 - ogledni primjerak

Turistička zajednica Općine Blato