Pozivamo sve učenike srednjoškolskih ustanova i redovne studente s područja Općine Blato, a koji ispunjavaju dolje navedene uvjete za posao informatora za turiste u Župnoj crkvi Svih svetih u Blatu te Svetištu i muzeju Blažene Marije Propetog Isusa Petković da svoju molbu i kratki životopis dostave najkasnije do 11.lipnja 2021.godine u Turistički ured u Blatu (osobno ili putem e-maila: tzoblato2@gmail.com).

Uvjeti koje prijavitelji moraju ispunjavati su sljedeći:

Učenik/učenica srednjoškolske ustanove:

  1. Imati navršenih 15 godina
  2. Aktivno znati i koristiti minimalno jedan strani jezik
  3. Biti komunikativan, susretljiv, srdačan, poštivati načela timskog rada i pridržavati se pravila ponašanja u sakralnim objektima.
  4. U slučaju odabira kandidata za spomenuti sezonski rad, isti mora biti članom učeničkog servisa za posredovanje u sezonskim poslovima te priložiti Ugovor o povremenom radu redovnog učenika za ugovoreno vrijeme obavljanja sezonskog posla. Dodatne informacije: http://ss-vela-luka.skole.hr/u_eni_ki_servis

 

Student:

  1. Imati status redovnog studenta
  2. Aktivno znati i koristiti minimalno jedan strani jezik
  3. Biti komunikativan, susretljiv, srdačan, poštivati načela timskog rada i pridržavati se pravila ponašanja u sakralnim objektima
  4. U slučaju odabira kandidata za spomenuti sezonski rad, isti mora biti članom studentskog servisa nadležnog Sveučilišta te priložiti Ugovor o obavljanju studentskog posla za ugovoreno vrijeme.

Sve dodatne informacije dostupne su u Turističkom uredu u Blatu radnim danom od 8:00 do 15:00 sati.

Turistički ured
Turističke zajednice Općine Blato

Preuzimanje: pdfPrijava za sezonski rad / Informator za turiste - više izvršitelja (učenici/studenti)