U ponedjeljak, 12.ožujka, u Vijećnici općine Blato održana je druga besplatna edukativna radionica za privatne iznajmljivače u ovogodišnjem ciklusu edukacija s ciljem unaprjeđenja ponude obiteljskog smještaja i podizanja kvalitete iste.

Predavač je bila Barbara Marković, suradnica Interligo d.o.o. iz Splita, savjetovališta za vlasnike obiteljskog smještaja, a s kojima Turistička zajednica općine Blato već četvrtu godinu za redom organizira edukacije za male iznajmljivače u Blatu.

Sinoć su na edukaciji bili obrađene teme kao što su ANALIZA MARKETINGA IZNAJMLJIVAČA – analiza kanala prodaje i ukazivanje na prednosti,pogreške, mogućnosti, savjete te ADMINISTRACIJA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA s posebnim naglaskom na aktualne teme i eventualne novosti u propisima.

I ovog puta, osim nadasve korisnih tema i praktičnih savjeta koje su polaznici imali prilike čuti, još jednom smo podsjetili na administrativni okvir i obrasce koji su svim postojećim i budućim iznajmljivačima stalno dostupni u Turističkom uredu, kao i na našoj web stranici pod odjeljkom KUTAK ZA IZNAJMLJIVAČE, a najavljena je i još jedna suradnja TZ Blato i Interligo, temeljem koje će svi iznajmljivači prijavljeni na mailing listu TZO Blato imati osiguran besplatan primjerak stručnog časopisa APARTMAN PLUS u elektronskom obliku koji izlazi četiri puta godišnje te obrađuje aktualne teme i novosti u poslovanju obiteljskog smještaja.

Foto: F. Anić