Molimo sve posjetitelje Općine Blato koji su već došli ili u narednim danima planiraju doći u Blato, u svoje kuće ili stanove za odmor da se OBAVEZNO PRIJAVE U SUSTAV eVisitor, jer to je zakonska obveza koja je posebno važna u ovom periodu. Molimo sve da se ponašaju u skladu s propisanim pravilima i preporukama.

Ukoliko primijetite osobe koje su došle iz zemalja koje su na popisu onih koji moraju biti u samoizolaciji, a nisu molimo javite se u Stožer civilne zaštite Općine Blato.
098 923 9464

We kindly ask all visitors of Blato who are already in Blato or are planning to come these days to their holiday homes or holiday apartments TO REGISTER into the eVisitor system - this is a legal obligation that is especially important during this period. We ask that everyone acts in accordance with the rules and recommendations prescribed.

If you notice people who came from countries that are on the list of those who need to be self-isolated and they are not, please contact the Headquarters of civil protection of the Municipality of Blato.
+385 098 923 9464