U nastavku ciklusa primanja za dugogodišnje goste u sezoni 2018.godine u srijedu, 8.kolovoza, u Uredu načelnika općine Blato Ante Šeparovića održano je primanje za dugogodišnje goste kod obitelji Danka i Mirjane Mirošević.

Breda i Božidar Rojko iz Maribora već 20 godina provode svoj godišnji odmor na Prišćapcu kod obitelji Mirošević. Pored svega onoga što im boravak na Prišćapcu pruža i zbog čega se već neprekidno vraćaju svake godine evo već dvadeseti put, gostoprimstvo i ljubaznost njihovih domaćina također su neizostavni razlog njihove dugogodišnje vjernosti našoj destinaciji koju, kako kažu, ne bi mijenjali ni za jednu drugu.

Tijekom niza godina dolaska na Prišćapac, dovodili su i svoje prijatelje te ostale članove obitelji, pa su im se tako i sada pridružili njihovi prijatelji koji su se također zaljubili u Prišćapac već pri prvom dolasku i ugodnu obiteljsku atmosferu koju su pronašli kod svojih domaćina.

Obiteljski smještaj na području općine Blato sinonim je autentičnosti turističkog doživljaja sa svojim domaćinskim i prepoznatljivim ugođajem. Spoj kvalitetnog smještaja te autohtone ponude, uz našu ljubaznost kao domaćina, dobitna su kombinacija za postizanje potpunog uspjeha i put do zadovoljnog gosta koji će se uvijek vraćati.

Turistička zajednica općine Blato uvijek rado dočekuje i ugošćuje baš ovakve dugogodišnje goste kako bi im na simboličan način pokazala zahvalnost za njihovu dugogodišnju vjernost općini Blato i promociji naše destinacije.

Uz iskrene želje za ponovnim susretom dogodine ispratili smo naše drage goste i poželjeli im još mnogo predivnih trenutaka na Prišćapcu.