Karolina Wojtasz, autorica bloga Chorwacja Cafe – jednog od najvećih portala o Hrvatskoj u Poljskoj posjetila je danas Blato i upoznala se sa bogatom kulturnom, eno i gastro ponudom koje naša destinacija nudi svojim posjetiteljima tijekom cijele godine. Prati naše manifestacije i ostala događanja na otoku za vrijeme svog boravka u destinaciji.

Na svom blogu s čitateljima Karolina dijeli dojmove o putovanjima iz Hrvatske, o načinu života i prirodnim ljepotama, a upravo je uvala Prižba bila njen odabir za provođenje godišnjeg odmora sa svojom obitelji. S obzirom kako je diplomirala hrvatski jezik, na blogu daje i lekcije hrvatskog jezika. Na društvenim mrežama ima 46 tisuće pratitelja, a za Poljake kaže kako vole Hrvatsku i često joj se vraćaju. Sada na svom portalu zeli pokazati Korculu i sva zanimljiva mjesta na otoku. Vrijedi i podsjetiti na informaciju da su upravo gosti iz Poljske na drugom mjestu po broju dolazaka i turističkih noćenja gledajući strukturu naših gositju s obzirom na zemlje iz kojih dolaze.

Chorwacja Cafe piše o turizmu, hrvatskim plažama, ljepote hrvatske obale, regijama, gradovima, spomenicima, aktivnom odmoru u Hrvatskoj itd. Preporučuju Hrvatsku kao najbolju destinaciju za obiteljski odmor. Također piše i o aktualnim i zanimljivim događajima u Hrvatskoj.
Jedrenje u Hrvatskoj ? Aktivni odmor u Hrvatskoj? Povijest Hrvatske? Suveniri iz Hrvatske?
Kako provesti idealan odmor u Blatu i na otoku Korčuli? Sve to pronađite na Chorwacja Cafe.

Domaćin poljskoj blogerici za vrijeme njenog posjeta Blatu bila je Turistička zajednica općine Blato.

Blato – malownicze miasteczko wśród winnic i wzgórz Korčuli.

W tym roku odkrywamy Korčulę.
Szukamy pięknych plaż, klimatu śródziemnomorskich miasteczek, odkrywamy szlaki rowerowe i degustujemy lokalne specjalności.
Jednak poza tymi wszystkim wspaniałościami są też perełki mniej odwiedzane przez turystów, a szkoda.
BLATO – pięknie położone pośród wzgórz, z malowniczymi średniowiecznymi uliczkami to dla nas perełka i odkrycie tegorocznego wypoczynku na Korčuli. Pročitajte cijeli članak na Poljskom jeziku Czytaj więcej

WEB – www.chorwacjacafe.pl

FB - https://www.facebook.com/chorwacjacafe