Bračni par Hildegard i Ralph Nader iz Njemačke odabiru Prišćapac već trideset godina za svoju ljetnu destinaciju kod obitelji Ruže Martinović.

Povezanost ove obitelji s njihovim gostima traje već godinama. Međusobno povjerenje, druženje i ugodna obiteljska atmosfera najbolje govore o razlozima zbog kojih su iznova dragi gosti u našoj destinaciji i ne samo gosti koji se uvijek ponovno vraćaju, već i sa zadovoljstvom našu destinaciju promoviraju svojim prijateljima i članovima obitelji.

Uvijek se s anegdotom prisjete svog prvog dolaska u ljeto 1987.godine i neprekidne kiše koja ih je tom prigodom dočekala. Ni kiša, a ni kasnije ratne godine osim 1991., nisu ih spriječili da nastave dolaziti i graditi svoje prekrasne uspomene u ovom obiteljskom smještaju.

Turistička zajednica općine Blato upriličila je prigodno primanje za dugogodišnje goste i njihove domaćine u Uredu načelnika općine Blato te im uručili prigodne poklone i zahvalnice za njihovu dugogodišnju vjernost našoj destinaciji.

Čestitamo našim dragim gostima i njihovim domaćinima obitelji Martinović te im želimo još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka na Prižbi i u Blatu.