Dragi naši iznajmljivači,
s nadolaskom glavne turističke sezone u našoj destinaciji i željama da nam ista bude što uspješnija, pripremili smo za Vas:

 • mali podsjetnik na tekuće administrativne obveze koje imate u 2018. godini, a isti se, zajedno sa ostalim korisnim obrascima i uputama nalazi i na našim stranicama, u gornjem lijevom kutku naše web stranice tzo-blato: B2B/ KUTAK ZA IZNAJMLJIVAČE; također, sve potrebne obrasce možete preuzeti prilikom dolaska u naš ured (obveze, cjenik, kućni red, pisani prigovor, ...)

 

 • od ove godine za Vas smo osigurali besplatan primjerak specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu „Apartman plus“ u elektroničkom izdanju kojeg možete čitati unosom lozinke koju Vam dostavljamo putem e-maila. Časopis je namijenjen svim iznajmljivačima i onima koji to žele postati. Časopis izlazi četiri puta godišnje (tromjesečno).

 

 • Dugogodišnji gosti u našoj destinaciji
  TZO Blato svake godine na simboličan način želi zahvaliti svojim dugogodišnjim gostima, i za njih organizirati prigodni prijem kako bi im ovim malim znakom pažnje pokazali zahvalnost za njihovu dugogodišnju vjernost našoj destinaciji i promociji blatskog turizma. Stoga Vas pozivamo da nas u našem turističkom uredu u sezoni 2018. obavijestite o svojim dugogodišnjim gostima kako bi ih mogli uključiti u spomenuti program. Preduvjet za ovo je da su isti minimalno 15 ili više godina neprekidno posjećivali našu destinaciju ili da su prisutni 10 godina, ali borave dvaput godišnje ili više u našoj destinaciji;

 

 • obavijestite nas o Vašim Facebook stranicama i, kako bi još bolje bili umreženi, pozivamo Vas da prilikom objave sadržaja/fotografije na istima označite/“tag“ i našu stranicu @Visit Blato Korcula kako bi Vaš sadržaj mogli dijeliti;

 

 • naposljetku, pozivamo Vas da s ciljem uljepšavanja Vaših okućnica preuzmete poklon bon za sadnice cvijeća u vrijednosti 30,00 kn u našem uredu od utorka 8.svibnja zaključno do četvrtka 31.svibnja do kraja radnog dana.
  Poklon bonovi se mogu iskoristiti u jednoj od tri cvjećarne u Blatu (cvjećarna Kamelija, cvjećarna Lavanda ili cvjećarna Marina);
  svaki iznajmljivač/nositelj rješenja ima pravo na jedan poklon bon; bonovi se preuzimaju osobno u Turističkom uredu u Blatu.

Za sve dodatne informacije rado smo Vam na raspolaganju.

pdfObaveze za iznajmljivače   pdfČasopis Apartman Plus   pdfGDPR-obavijest za iznajmljivače i goste